PROJECTORGANISATIE &-ADVIES
Gerealiseerd
Schoolplein Orkest Internationaal
Dit orkest is een groot en aanstekelijk muziekproject voor de hele basisschool. In een of meer dagen wordt de school omgetoverd tot een enthousiast, muzikaal en alles verbindend orkest dat een grootse presentatie geeft op het schoolplein. Gestart in Nederland, werd met dit project gewerkt in Senegal, Suriname en in aanzet in Cambodja. Dit project werd in samenwerking met Fort van de Verbeelding vanaf 2009 ontwikkeld.
Care&Culture Musical
De groep 8 musical komt op veel scholen jaarlijks terug. Een mooie traditie waarbij de klas nog één keer gezamenlijk creatief bezig is, voor de overgang naar de middelbare school. Speciaal voor groep 8 ontwikkelde Care&Culture daarom de musical Mijn Huis, geschreven door o.a Marjan Berk. Een bijzondere musical met kinderen en hun opa's en oma's in de hoofdrol!

Deze musical werd in samenwerking met Care&Culture in 2017 ontwikkeld. Geïnteresseerd in ook zo'n musical bij u op locatie? Laat het ons weten!
St. Maartens Parade
Een grote jaarlijks terugkerende muzikale optocht rond 11 november in de binnenstad van Utrecht! Met zelfgemaakte lampionnen en deelname van allerlei orkesten en bandjes, kinderen en ouderen. Met grote presentatie momenten op het Domplein in Utrecht. Dit alles in het kader van het opbouwen van een hernieuwde Sint Maartens traditie.

Gestart in 2012 is deze Parade ondertussen uitgegroeid tot een impactvolle gebeurtenis in de Sint Maartensstad bij uitstek! Dit project werd in samenwerking met o.a Fort van de Verbeelding en het Muziekhuis Utrecht vanaf 2012 ontwikkeld.
Care&Culture Ateliers
Zinvol bezig zijn is voor iedereen van belang, ook voor mensen met een zorgbehoefte. Care&Culture biedt kunstzinnige dagbesteding aan in haar Ateliers. Hierdoor kunnen deelnemers zich creatief uiten; een erg waardevolle manier om lekker bezig te zijn. Het Atelier wordt binnen of buiten een zorgorganisatie ingericht. In overleg kunnen betrokken kunstvakproffessionals muziek, dans, beeldende kunst of theater aanbieden. Dit atelier wordt op maat ingericht: wekelijks, een keer per twee weken of maandelijks. Een gezamenlijke presentatie dient als afsluiting. Familie, naasten, vrijwilligers en buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom om het resultaat te bewonderen.

De Ateliers werden in samenwerking met Care&Culture vanaf 2016 ontwikkeld. Geïnteresseerd in een (Zomer) Atelier bij u op locatie? Laat het ons weten!