PROJECTORGANISATIE &-ADVIES
MelmanProducties helpt een goed idee of bevlogen organisatie door te ontwikkelen
Health & Entrepreneurship Centre
MelmanProducties staat voor je klaar om een goed idee, een (pilot) project of bevlogen organisatie door te ontwikkelen.
Enthousiasme en gedrevenheid zijn daarbij ons kenmerk. De uitdaging is de maatschappelijke betekenis van projecten met impact voor het voetlicht te brengen. Daarbij zoeken we, waar nodig, altijd verbinding met andere professionele en bevlogen mensen.
Voor een fantastisch idee van een (samenwerkende) organisatie kunnen we de visie en strategische vertaling beschrijven, maken we filmische impressies en sturen we de (professionele) crew aan. Uiteindelijk bereiken we daardoor een TOP resultaat.
We nodigen je van harte uit op deze site een kijkje te nemen bij onze nationale- en internationale projecten. Allerlei korte of langere filmische impressies geven daarbij een mooi beeld van ons werk.
Het maken van dit filmisch materiaal is voor ons een belangrijke uitdaging: het toont waar we mee bezig zijn maar bovenal: het neemt je als kijker direct mee naar de ziel van een project.
Voel je vrij om met ons contact op te nemen. Om te overleggen hoe we een mooi project voor jou passend kunnen maken. Of hoe je een bijdrage in netwerk of financiering kan leveren. We horen je graag!
Kijk hiernaast naar het meest recente project waar we mee bezig zijn: Ontmoetingen.online.
 

© Copyright 2021 MELMANPRODUCTIES